Segueix-nos a les xarxes socials!La 17a Setmana de la Comunicació ha arribat a la seva fi! Però el nostre treball encara no ha acabat: en les pròximes setmanes continuarem publicant articles sobre el tema. Si t'interessa saber més sobre l'edició d'enguany, pots entrar en el compte d'Ivoox, on trobaràs tota mena de podscasts amb informació addicional relacionada amb la Setmana de la Comunicació d'aquest any.

Si no vas poder accedir a alguna de les videoconferències que es van realitzar, no et preocupis! Pots veure-les accedint al compte de Twitch, la pàgina web on van ser realitzades; o a Youtube, on es troben totes les ponències completes. Allà també trobareu vídeos extres relacionats que inclouen informació complementària; com, per exemple, el Teaser Making Off.

D'altra banda, els i les organitzadores de la 17a Setmana de la Comunicació han realitzat una enquesta per conèixer els resultats d'aquesta edició on-line. Així que, no oblidis participar i donar-nos la teva opinió!

Finalment, pots seguir al compte de Twitter, Facebook i Instagram perquè no et perdis cap de les actualitzacions.

Moltes gràcies a tots i totes per participar en aquesta nova edició virtual. Esperem que l'hàgeu gaudit tant com nosaltres!

Jone.M