El compte enrere ja ha començat!

Tan sols queden set dies perquè comenci la Setmana i nosaltres ja estem ultimant els detalls per a que tot surti perfecte en aquesta 15a edició. I tu? Tens ganes que arribi ja el tret de sortida?

Com gaudir millor la Setmana
Al llarg d'aquests dies estigueu molt atents al Blog i a les nostres xarxes socials perquè anirem publicant contingut exclusiu de cada ponent. Dia a dia publicarem una fitxa de cadascun dels ponents amb una entrevista personal; recordeu que podreu trobar-les totes un cop siguin publicades a l'apartat Ponents.

A més a més, des de la Setmana hem pensat amb vosaltres i hem enllestit l'apartat Documentals. Allí podreu trobar contingut molt interessant i que us ajudarà a entendre millor del que es parli a les conferències. De forma clara i ordenada podreu trobar entrevistes, treballs i informació complementària sobre totes les ponències i ponents; descobrireu la seva mirada de primera mà. Així doncs, us aconsellem que doneu un cop d'ull als materials que us presentem perquè descobrireu coses molt interessants que us faran gaudir molt més les conferències.

Recorda també que ja pots gaudir de dos nous podcasts! Els pots trobar tant al nostre compte d'Ivoox com a l'apartat especial que hem creat. A més, properament amb l'inici de la Setmana ja podràs trobar actiu el nostre apartat d'Imatges.

L’última hora a les teves mans
Si vols rebre la millor informació sobre la Setmana, no dubtis en subscriure’t al nostre News Letter. Una nova plataforma que hem posat en marxa aquest any perquè puguis estar totalment informat de tot el que passa abans, durant i després de la Setmana. Animeu-vos, proveu i experimenteu una nova forma d’estar informat al complet. Per fer-ho envia'ns un missatge al correu oficial de la Setmana!

Anima't i participa!
Recordeu que la Setmana és una oportunitat única per poder parlar directament amb professionals de primera qualitat, per tant, no dubteu en participar en les ponències preguntant i aportant la vostra mirada. Com fer-ho? Per aquells que sou més tímids us proposem que ens plantegeu a nosaltres les vostres preguntes a través de les xarxes socials. Pregunteu-nos amb el hashtag de la Setmana a Twitter, per privat a Instagram i Facebook i amb comentaris al Blog i YouTube. Sobretot, no tingueu por i animeu-vos! Doneu a conèixer al món idees que els altres no hem vist, i tots junts farem de la 15a Setmana de la Comunicació una experiència immillorable!

Per començar a escalfar motors, els nostres companys d'audiovisuals han preparat aquest vídeo especial amb les mirades dels professors i organitzadors de la Setmana. A què esperes, dona-li un cop d'ull, subscriu-te i comparteix-lo amb els teus amics!