Cloenda de la 17a Setmana de la Comunicació


Per finalitzar la 17a Setmana de la Comunicació aquest any s'ha realitzat un acte de cloenda relacionat amb la Diada de Sant Jordi. Especialment per tots i totes que no hem pogut gaudir d'aquest dia tan especial com realment hauríem volgut. Tot i això, durant el matí d'avui hem pogut gaudir de diferents actes.

La nostra companya Teresa Escrivà, representant del grup d'organització, ha començat aquest acte presentant en una breu introducció la nostra convidada d'avui. Marta Roqueta és escriptora, periodista i investigadora especialitzada en feminisme; i en aquest dia tan especial ens ha vingut a presentar el seu últim llibre "De la poma a la pantalla" Amor, sexe i desig a l'època digital.

"El món digital ve a fer la feina que el món físic ara mateix no ens pot donar", així ens explica Roqueta les funcions que tenen actualment les xarxes socials relacionades amb els vincles emocionals. Hem pogut passar una estona molt entretinguda i gratificant parlant de la "cultura de l'erotisme a través de les xarxes digitals". On també s'ha aprofundit amb reflexions de les relacions i ens deixa com a proposta que "ara és un moment per plantejar-nos la filosofia del sexting".

Seguidament, hem pogut presenciar el Making Off d'aquesta setmana tan especial i tota l'organització que ha portat a lleure per tots i totes les persones que han participat en ella.


A continuació, la Sandra Domenech ens ha presentat a dos artistes convidats per posar una mica d'emoció, poesia i melodia en aquest últim dia. On han participat la Marta Argiles, amb la guitarra i la seva veu, i l'Enric Kahn, amb la seva poesia i emoció.Moltes gràcies a tots i a totes per ajudar-nos a fer d'aquesta setmana de la comunicació una única i inoblidable! Tot això no hauria sigut igual si no fos per vosaltres.
Ens veiem els pròxims dies, i esperem veure-us en la següent setmana de la comunicació.

Paula Sentís

Comentaris