Marta Delcor, presenta la 5a edició dels premis IdeaRàdio, a la Universitat de Lleida

 Lourdes Farré
 03/04/2019 – 13:00 

Marta Delcor visitarà la Universitat de Lleida (UdL) amb motiu de la 16a Setmana de la Comunicació. La seva ponència es durà a terme el 10 d'abril, a 17.00 hores, com a responsable dels projectes de SER Catalunya. 

Delcor assistirà a les jornades amb motiu de la presentació de la 5a edició dels Premis IdeaRàdio, apadrinats per Josep Cuní.

Els Premis IdeaRàdio busquen incentivar a joves estudiants i apassionats de la ràdio a participar en la creació de noves idees per als diferents formats radiofònics. 

La periodista ens explicarà les novetats d’aquesta 5a edició, amb la creació de “la Menció Blanquerna”, una beca del 80% per cursar un màster vinculat amb el periodisme, la publicitat o la comunicació, en la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, a la qual optaran els guanyadors dels Premis. 

Marta Delcor Poch (Barcelona, @MartaDelcor), és llicenciada en Ciències de la Comunicació, Periodisme en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i en Comunicació en la Universitat de Califòrnia, Santa Bàrbara (UCSB). “Pregunto per defecte innat. I d'això, n'he fet professió”. Així explica que és una apassionada en descobrir noves àrees de coneixement, amb l’objectiu de trobar la millor manera de convertir la informació i el coneixement en continguts rellevants i atractius per al públic general. 

Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, exercint tasques diverses. Com a periodista, ha fet substitucions com a reportera en programes informatius per a Telecinco i Cuatro, del grup Mediaset España, i en 8tv realitzava connexions en directe i reportatges per al programa “Catalunya Directe”. Pel que fa a la ràdio ha treballat pel grup PRISA com a coordinadora i redactora de la revista digital dels Premis Onda, com a productora i organitzadora dels actes de celebració dels 90 anys de Ràdio Barcelona. Per PRISA Ràdio ha exercit la direcció, producció i locució de la sèrie de programes especials “90 anys, 90 veus”. També ha estat locutora del programa nocturn “Bac Up”, en Ràdio FlaixBAC, guionista del programa “Via Lliure”, de RAC 1 i del programa “Espècies Protegides” de Cadena SER Catalunya. Ha estat editora i presentadora del programa “I tu què en saps del cinquè?”, en Ràdio Sarrià i per últim, dins del món de la ràdio, també ha treballat com a productora i Community Manager en “Mas Morning 80”, programa matinal de M80 ràdio. 

Per altra banda, dins del sector de l’empresa privada, s’ha encarregat de la gestió de projectes de comunicació, la coordinació de mitjans i convocatòries de premsa, i la gestió dels continguts digitals en l’empresa Damm en el projecte “VI Ruta del Bacallà”, en l’empresa alimentaria Perelló i en la Revista Universitària “Campus” de la UAB. 


Actualment, treballa com a responsable de projectes de Cadena SER Catalunya, entre els quals està la 5a edició dels Premis IdeaRàdio, que presentarà en la 16a Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida. 

En conclusió, Marta Delcor és una comunicadora experimentada, com veiem en el seu currículum personal, que està molt implicada en el món radiofònic i que vindrà amb motiu de presentació de la 5a edició dels Premis IdeaRàdio, que actualment innoven amb la creació de “la Menció Blanquerna”, una beca per a cursar un màster en periodisme, publicitat o comunicació en la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. 

Sens dubte, un incentiu per aquells joves creatius interessats en el món de la ràdio. Aconseguirà la participació dels estudiants de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida, en la 5a edició dels Premis? Vine a veure-ho!

Comentaris