Making Of de la 15a Setmana de la Comunicació a la UdL


Anècdotes, esforços i coordinació, et mostrem tot el que hi ha darrere de la Setmana de la Comunicació.

Fa uns dies vam dir adéu a la 15a Setmana de la Comunicació i avui reviurem tot el viscut durant aquesta. Durant la jornada, ja vau poder tastar una petita mostra amb el teaser que vam compartir a totes les xarxes socials. Al Making Of final hem fet una recopilació dels millors moments durant l’organització prèvia a l’esdeveniment i tots els moments de nerviosisme, d’imprevistos a última hora i d’emocions durant la setmana.

Tot esdeveniment amb èxit darrere, comporta moltes setmanes prèvies de preparació i molt bona organització entre els membres dels equips, és per això, que també és important mostrar aquesta part que no es veu, ja que el públic només veu el resultat, però també és bo donar veu a aquells qui s’han deixat la pell per tal que la Setmana de la Comunicació tingui una magnífica rebuda.

Gràcies als nostres companys, que ens han acompanyat explicant tot tipus d’anècdotes i sentiments en primera persona, hem agrupat les seves experiències narrades juntament amb tota la feina que hi ha darrere d’un esdeveniment d’aquest caràcter.

Així doncs, us deixem aquí el Making Of, amb el qual hem intentat reflectir tot allò que ha fet cada persona, cada peça essencial, en l’organització de la jornada. I finalment, afegir que des de l’equip de Making Of volem agrair a tothom que ha fet possible la Setmana de la Comunicació, gràcies a la dedicació de cadascun dels nostres companys. Esperem que gaudiu de tot allò que passa darrere de càmeres i reviviu de nou tot el viscut durant la jornada amb la mateixa emoció i intensitat.

Gràcies, de part de tot l’equip; Aleix Bergés, Marta Duran, Luz Lorente, Ingrid Pino i Cristina Solé.