Programa de la 15ª Setmana de la Comunicació


Ja tenim disponible el programa final de la 15a Setmana de la Comunicació. Aquest any, a més, es projectaran algunes obres documentals de la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya en els mateixos espais de la Setmana, és a dir, a la Facultat de Lletres. Recordeu que podeu consultar tots aquests actes a l'apartat del programa que està situat a la barra superior del menú d'inici. Clica programa per tenir-lo a mà.

PROGRAMA
DILLUNS 16 D’ABRIL
  • 11.30 h., a la Sala d’Actes de la Facultat de Lletres - Inauguració de la 15a Setmana de la Comunicació: "Viure-ho per contar-ho" a càrrec de la periodista Samanta Villar.
  • 16.30 h., al Saló Víctor Siurana: "Cuando hablo sobre mí, hablo sobre ti" a càrrec de Gabriela Wiener, periodista.
  • 18,30 h., al Saló Víctor Siurana: "Discovery, contenido local que se hace global" a càrrec d'Alejandro Florez, cap de continguts de DMAX.
DIMARTS 17 D’ABRIL
  • 16.00 h., al Saló Víctor Siurana: "SOY CÁMARA, imatges sobre imatges" a càrrec Félix Pérez Hita, realitzador audiovisual, comissari, pintor i articulista.
  • 18.00 h., al Saló Víctor Siurana: "Fotografia del Patrimoni Natural: de la documentació asèptica a la seducció ambiental" a càrrec de Jordi Bas, enginyer agrònom, professor i fotògraf de Natura.
DIMECRES 18 D’ABRIL
  • 16.30 h., a la Sala d’Actes de la Facultat de Lletres: "La animación de guerrilla" a càrrec de Mario Torrecillas, director del projecte PDA (Pequeños Dibujos Animados).
  • 18.30 h., a la Sala d’Actes de la Facultat de Lletres: "Projecció del documental: Generación: Buñuel, Lorca, Dalí" amb la presència del director Javier Espada. Documental a concurs a la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida.
DIJOUS 19 D’ABRIL
  • 16.00 h., a la Sala d’Actes de la Facultat de Lletres: "El podcast: una nueva oportunidad para el documental periodístico" a càrrec de Maria Jesús Espinosa, cap del projecte Podium Podcast.
  • 18.00 h., a la Sala d’Actes de la Facultat de Lletres: "Emergències i Aeroport, dues maneres de retratar un espai" a càrrec de Pol Izquierdo, periodista.


Bona Setmana!

Si voleu rebre més informació sobre els convidats de la 15a Setmana de la Comunicació, podeu consultar l’apartat de ponents al nostre blog. Comentaris