Novetats al Blog i a les xarxes socials de la Setmana!

Ampliem l'estratègia multimèdia i incorporem noves plataformes a la vostra disposició perquè pugueu gaudir millor tots els continguts de la Setmana des de totes les perspectives possibles. 


Reestructuració del Blog

En temps d'innovació cal renovar-se, i així és la Setmana. Per això, en aquesta quinzena edició hem decidit reformular algunes de les nostres xarxes per crear un contingut multimèdia més amè i dinàmic. El primer gran canvi ja el podeu gaudir perquè ja és patent, parlem del Blog de la Setmana. Aquest, com podeu comprovar, ja està totalment personalitzat amb la temàtica d'aquest any. A més, visualment ha patit un gran canvi, i és que ara el contingut està millor organitzat i és molt més interactiu que abans. També compta amb nous apartats com ara el de Fotografia, que recollirà les millors imatges de la Setmana, el de Vídeo, on podreu trobar tots els continguts audiovisuals, i un apartat exclusiu que, quan estigui disponible, podreu trobar enllaços i continguts imprescindibles per poder gaudir millor de totes les conferències dels nostres ponents. Com sempre, també podreu trobar els apartats de ponents, programa i cròniques.


El podcast, el nou convidat

La gran novetat multimèdia d'aquest any serà la incorporació d'Ivoox. Una plataforma que alhora també és xarxa social, on el principal protagonista és l'àudio; en aquest nou mitjà que us oferim podreu trobar tot tipus de contingut relacionat amb la Setmana. Es presenta en format podcast, amb una llista de reproducció. De fet, ja podeu gaudir del primer on expliquem ben bé en què consisteixen. Aviat, els posarem a disposició des del Blog mitjançant l'apartat de Podcast. Podem anunciar-vos que el podcast també serà gran protagonista a les ponències de la Setmana; pròximament us ampliarem la informació.


Nova dinàmica a la resta de les xarxes

Pel que fa a les altres xarxes, Twitter romandrà sent la xarxa més ràpida i d'informació concisa a l'instant. D'altra banda, Instagram ús presentarà el contingut més visual amb les noves eines que la xarxa ha inclòs i de la forma més dinàmica possible. Pel que fa a Facebook, ús oferirà el contingut més multimèdia gràcies a la seva multiplicitat de formats. I per acabar, YouTube, ampliarà els seus continguts i podreu trobar recollit al nostre canal tot tipus d'audiovisuals previs, durant i posteriors a la Setmana.


Així doncs, la 15a Setmana de la Comunicació es presenta amb una estratègia multimèdia renovada, dinàmica i atractiva. Recordeu seguir-nos a totes les xarxes per estar totalment informats. Podreu trobar els enllaços directes a les xarxes a la columna dreta de la pàgina d'inici.