Jornada de Portes Obertes

El primer dia de la Setmana de la Comunicació, dilluns 16 d'abril, el Grau en Comunicació i Periodisme Audiovisuals realitzarà una Jornada de Portes Obertes per a tots aquells alumnes de secundària i batxillerat interessats en cursar aquests estudis o per saber-ne més informació.

La Jornada de Portes Obertes consta de les següents activitats

 - 9.00: Trobada davant de la Facultat de Lletres de la UdL i desplaçament amb autocar per a fer una visita guiada a les instal·lacions del Magical Media, on els nostres alumnes realitzen les pràctiques del Grau. 

 - 11.00: Retorn a la Facultat de Lletres.

- 11.30: Sala d'Actes. Benvinguda a càrrec del rector de la Universitat de Lleida Roberto Fernández, la degana de la Facultat de Lletres Carme Figuerola, el director del Departament de Filologia Catalana i Comunicació Miquel Pueyo, i, per part del coordinador de la titulació Jorge Nieto. Seguidament conferència titulada “Viure per contar-ho”, a càrrec de la periodista Samanta Villar. 

El desplaçament en autocar el cobreix la Universitat de Lleida.

Tots els alumnes de secundària i batxillerat interessats en assistir a la jornada poden confirmar la seva assistència al següent correu: secretaria@filcat.udl.cat.

Us hi esperem!